KVL-Tekniikka saa tukipalveluiden tiimin – Jatta Sahramies tukipalveluiden päälliköksi

Projektikoordinaattori Jatta Sahramiehen työnkuva muuttui 1.7.2024. Jatan uusi tehtävänimike on tukipalveluiden päällikkö. Samalla KVL-Tekniikkaan perustetaan tukipalveluiden tiimi.

Jatta Sahramies
Jatta Sahramies on työskennellyt KVL-Tekniikassa vuodesta 2005. Kuva: Hanna Lepistö

Projektikoordinaattorina toiminut Jatta Sahramies on nimitetty KVL-Tekniikan tukipalveluiden päälliköksi 1.7.2024. Muutos mahdollistaa kentälle suunnattujen, projekteihin liittyvien palveluiden kehittämisen ja tehostamisen.

Jatan tiimissä aloittavat 10.7.2024 Tiia Permanto ympäristöinsinöörinä ja Anne-Mari Sinikallio projekti-insinöörinä. Tiimin vastuualuetta ovat myynnin ja dokumentaation tuki, ympäristö, laatu ja turvallisuus. Tiimin tehtävä on varmistaa, että KVL-Tekniikan toiminta on projektitoimintamallin ja RALA-sertifikaattivaatimusten mukaista. Tukipalvelut avustavat projekteja näissä aihepiireissä tarpeen mukaan. Muutoksen myötä Jatan työpöydältä vapautuu enemmän tilaa muun muassa ERP-hankkeen läpiviennille ja projekteihin liittyvien palveluiden kehittämiselle ja tehostamiselle.

Lue myös: Kehityksellä kohti kestävämpää tulevaisuutta – päästövähennyslaskelma muutoksen työkaluksi

Jatta on työskennellyt KVL-Tekniikassa vuodesta 2005 saakka. Vuosien varrella Jatan työnkuvat ovat sisältäneet projektikoordinaattorin tehtävien lisäksi muun muassa avustavia toimistotehtäviä, ostoreskontran hoitamista ja kirjanpidon tehtäviä. Vaikka Jatalla on takanaan jo pitkä kokemus KVL-Tekniikassa, uusi työnkuva hieman jännittää.

– Onhan tämä iso muutos, kun en ole aikaisemmin toiminut esihenkilöasemassa, mutta uskon, että saamme hyvän tiimin kokoon ja jatkossa vietyä projektit entistä tehokkaammin maaliin. Uuden tiimin voimin meillä on enemmän resursseja toimia projektien tukena, Jatta sanoo.

Kerromme mielellämme lisää KVL-Tekniikan tavasta toimia. Tutustu palveluihimme tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Jaa tämä sivu