KVL-Tekniikan avoimet työpaikat

Löydät tältä sivulta kaikki yrityksemme avoimet työpaikat. Jos meillä ei ole juuri nyt paikkoja auki, voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen.


KVL-Tekniikka konserni
 on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä. Energiayhtiöistä, kunnista ja kaupungeista koostuva asiakaskuntamme on luonut vakaan pohjan toiminnallemme. Meillä tukenasi työskentelee lähes 200 työkaveria, olisitko sinä yksi meistä?

Haemme nyt joukkoomme työnjohtajaa.

Etsimme työnjohtajaa energia- ja infrarakentamisen pariin, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työnjohtajana valvot työmaita ja osallistut työhön tarvittaessa.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta alalta. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Saat tehtäviin kattavan perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit.

Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi tiimityötaitoja, paineensietokykyä sekä tahtoa sitoutua yrityksemme arvoihin ja pelisääntöihin.

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 19. maaliskuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitys- ja henkilöstöjohtaja Minna Visakorpi puh. 010-2195 211.

KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä. Energiayhtiöistä, kunnista ja kaupungeista koostuva asiakaskuntamme on luonut vakaan pohjan toiminnallemme. Meillä tukenasi työskentelee lähes 200 työkaveria, olisitko sinä yksi meistä?

Haemme nyt joukkoomme kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä vastaat KVL-Tekniikan ja sen tytäryhtiöiden päivittäisistä kirjanpitotehtävistä kuten tulojen ja menojen kirjaamisesta, ostoreskontran hoitamisesta sekä tiliotteiden ja maksutapahtuminen kirjaamisesta. Tehtäviisi kuuluvat myös raportointi, neuvonta ja osallistuminen taloushallinnon projekteihin ja kehitykseen.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Voitkin olla esimerkiksi vasta valmistunut tai vielä viimeistelemässä opintojasi. Meillä saa kasvaa isoksi. Saat tehtäviin myös kattavan perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit Tampereen toimistollamme.

Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy sosiaalisten taitojen lisäksi järjestelmällisyyttä, ymmärrystä tilinpäätöksen laatimisesta tai Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä sekä itsenäistä ja vastuullista otetta työskentelyyn.

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 1. maaliskuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitys- ja henkilöstöjohtaja Minna Visakorpi puh. 010-2195 211.

KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta ja Rovaniemeltä. Energiayhtiöistä, kunnista ja kaupungeista koostuva asiakaskuntamme on luonut vakaan pohjan toiminnallemme. Meillä tukenasi työskentelee lähes 200 työkaveria, olisitko sinä yksi meistä?

Haemme nyt joukkoomme kaukolämpöeristäjiä.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia kaukolämmön eristystöihin Ouluun, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toivottavasti kotimaanmatkailu on sinulle mieleen, sillä reissut ympäri Suomen ovat tässä työssä mahdollisia.

Odotamme sinulta hieman kokemusta kaukolämmön eristystöistä ja kykyä sopeutua muuttuviin työympäristöihin. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä vaan kannustamme kasvuun työssä. Saat tehtäviin kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit.

Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy mahdollisten työturvallisuus- ja tulityökorttien lisäksi aktiivisuutta, yhteistyökykyä ja reipasta tekemisen meininkiä.

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Hakuaika päättyy 19. maaliskuuta 2024. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Teemu Koskela, teemu.koskela@kvl-tekniikka.fi, 010 2195 245.

KVL-Tekniikka konserni on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka kuuluu alansa suurimpiin toimijoihin. Päätoimialojamme ovat energia-, infra ja ratarakentaminen. Toimialueemme on koko Suomi, ja toimipisteemme löytyvät Helsingistä, Lempäälästä, Tampereelta, Oulusta ja Rovaniemeltä. Energiayhtiöistä, kunnista ja kaupungeista koostuva asiakaskuntamme on luonut vakaan pohjan toiminnallemme. Meillä tukenasi työskentelee lähes 200 työkaveria, olisitko sinä yksi meistä?

Haemme nyt joukkoomme korjaamotyöntekijää.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Lempäälään raskaan kaluston korjaamollemme. Korjausta ja huoltoa vailla ovat mm. maanrakennus- ja kuljetuskalustomme. Työssä pääset tekemään itsenäisesti erilaisia korjauksia niin kentällä kuin korjaamotiloissakin. Korjaamoltamme löytyvät kattavat tilat ja työkalut erilaisten korjausten suorittamiseen.

Odotamme sinulta ajoneuvo- ja työkonetekniikan tuntemusta. Aikaisempi kokemus korjaamotyöskentelystä tai tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduiksi. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi! Emme odota täysin valmiita tekijöitä, vaan kannustamme kasvuun työssä. Saat tehtäviin perehdytyksen, ja tukenasi työskentelevät osaavat ja mukavat työkaverit.

Olet etsimämme henkilö, jos työkalupakistasi löytyy mahdollisten työturvallisuus- ja tulityökorttien lisäksi ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä erilaisissa olosuhteissa. Haluat oppia uutta, ja sinulta löytyy kiinnostusta kehittää ammatillista osaamistasi.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7-15:30.

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@kvl-tekniikka.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 19. maaliskuuta 2024. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävään heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö ja tuleva työkaverisi Timo Reponen, timo.reponen@kvl-tekniikka.fi, 044 746 9463.

Jätä avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään KVL-Tekniikalla, mutta meillä ei juuri nyt ole sinun osaamistasi vastaavaa työtä tarjolla? Voit jättää meille avoimen työhakemuksen.