KVL-Tekniikka työnantajana

Tervetuloa töihin KVL-Tekniikalle! Mukava, monimuotoinen ja kansainvälinen joukkomme koostuu eri alojen ammattilaisista. Olemme suunnannäyttäjä energiarakentamisen alan kehityksessä. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkanmaalla Tampereella, mutta toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

Meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi ja turvallisuus. Tarjoamme työntekijöillemme parhaat työkalut. Kannustamme henkilöstöämme motivoivan urapolun rakentamiseen sekä jatkuvaan kouluttautumiseen. Pyrimme siihen, että tarvittaessa työ myös joustaa elämäntilanteen mukaan. Tämä tukee henkilöstömme työssäjaksamista ja -viihtymistä.

Valtakunnallinen toiminta mahdollistaa henkilöstön liikkumisen eri projektien ja maan sisällä. Kun pohjoisessa viilenee, Etelä-Suomessa urakointikausi jatkuu vielä pitkään. Välillä projektit vievät osaajamme myös ulkomaille kuten Ruotsiin tai Irlantiin. Voit itse vaikuttaa siihen, miten liikkuvaa työsi on.

Hae meille töihin

KVL-Tekniikka hakee jatkuvasti uusia asiantuntijoita. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, jonka lopputulos jää ehkä piiloon, mutta hyödyt sitäkin konkreettisemmin näkyville.

Tutustu työpaikkoihimme tai jätä meille avoin työhakemus!

Jätä avoin työhakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään KVL-Tekniikalla, mutta meillä ei juuri nyt ole sinun osaamistasi vastaavaa työtä tarjolla? Voit jättää meille avoimen työhakemuksen.