Kiitos vuodesta 2023 – toimitusjohtajan tervehdys

kvl-tekniikka jukka pykäläinen
Kiitos vuodesta 2023!

Vuosi 2023 on ollut meille kehityksen vuosi. Olemme toimineet koko vuoden uuden organisaatiomallin mukaisesti, mikä vaikuttaisi sujuneen positiivisesti. Esihenkilöt, projektipäälliköt ja työnjohtajat, ovat ottaneet hienosti haltuunsa paikallista johtamista ja uusia vastuitaan. Olemme kehittäneet paljon ja oikeaan suuntaan. Vaikka vauhti voi olla lujaa, olen kiitollinen työntekijöillemme, jotka ovat lähteneet rohkeasti mukaan uuteen. Yhdessä rakennamme meitä kaikkia paremmin palvelevan työpaikan.

Muutkin ovat huomanneet onnistumisemme. Sopimuksemme Oulun Energian kanssa meni optiokaudelle, ja kehitystämme kiiteltiin. Ralan auditointien palaute oli samansuuntaista. Lisäksi haluan nostaa esiin, että olemme saaneet laskettua työtapaturmien määrää – mahtavaa. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa uuden organisaation vahvistamista vuonna 2024.

”Talven tilauskanta näyttää poikkeuksellisen hyvältä.”

Uusi vuosi alkaa meillä muutenkin valoisasti – ja työn täyteisesti. Talven tilauskantamme näyttää tällä hetkellä poikkeuksellisen hyvältä. Energiarakentamisen ala ei ole yhtä herkkä notkahduksille kuin perinteisen rakentamisen ala, mutta erityisen hyvän tilanteesta tekevät oikeaan aikaan osuneet isot sopimukset, sopimukset Fortumin ja Imatran Lämmön kanssa. Olemme kiitollisia, että tilauskantaa on, kun tilanne rakennusalalla yleisesti ei ole tällä hetkellä kovin hyvä.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää joulun aikaa!

Jukka Pykäläinen

Toimitusjohtaja

Lue myös: Perheyritys on yrittäjiensä näköinen: ”Yrittäjyyteen suhtautuu elämäntapa-asenteella”

Jaa tämä sivu