Kaukolämpö ja kaukokylmä

Meillä on pitkä kokemus kaukolämpö- ja kaukokylmälinjastojen rakentamisesta koko Suomen alueella. Jos sinulla on tarve rakennuttaa tai saneerata kaukolämpö- ja kaukokylmälinjasto, me toteutamme hankkeesi alusta loppuun asti.

Avaimet käteen -toimitus

Kun etsit kokenutta kumppania kaukolämpöhankkeen toteutukseen, käänny meidän puoleemme. Täysin uuden kaukolämpöverkon rakentaminen tai jo olemassa olevan laajentaminen tai saneeraus tapahtuu meillä aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Yhteistyön alussa sovimme yhdessä projektin aikatauluraamin ja käymme läpi projektin vaiheet ja sovitut asiat niin, että molemmilla osapuolilla on selkeä käsitys mitä olemme tekemässä ja mikä on projektin tavoite.

Projektin toteutukset hoidamme yhä useammin kokonaan alusta loppuun asti avaimet käteen -periaatteella: laadimme projektille tarkan aikataulun, huolehdimme kaikista käytännön asioista sekä tietysti varsinaisen putkiston kaivuu- ja rakennustyön mahdollisia päällystetöitä myöten. KVL-Tekniikalla on käytössään korkeatasoinen ja kattava, yli 100 työkoneen ja ajoneuvon kalusto laajojenkin projektien toteutukseen.

Kaukokylmää suurten kaupunkien keskustoihin

Kaukolämpöhankkeiden lisäksi teemme kaukokylmäverkoston asennusta erityisesti suurten kaupunkien keskustoihin. Kaukokylmä on järkevä tapa toteuttaa kaukolämpöverkossa kiinni olevien isojen kiinteistöjen, kuten toimisto- tai liikerakennusten viilennys ilman kiinteistökohtaista jäähdytystä.

Tarvitsetko apua kaukolämpöverkon budjetoinnin suunnitteluun?

Voit kääntyä puoleemme jo budjetointi- ja suunnitteluvaiheessa. Autamme arvioimaan erityisesti laajojen hankkeiden toteutuskustannukset. Tyypillisesti konsultoimme ensin asiakasta tämän tarpeista ja eri toteutusvaihtoehdoista. Kartoituksen avulla löydämme parhaan ratkaisun ja pystymme antamaan alustavan hinta-arvion toteutuksesta. Tarvittaessa pystymme toteuttamaan myös suunnittelutyöt vaativiinkin kohteisiin yhdessä ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi.